Vürtsikas läätse-kõrvitsa supp
Üha jahenevatesse ja pimenevatesse sügisõhtutesse ideaalselt sobiv toekas ja soojendav läätsesupp saab ekstra kreemisuse kõrvitsast. Maitserikka supi saladus peitub aga indiapäraste vürtsidega hummuses – sega see lihtsalt supi hulka ja muid maitseained tarvis ei olegi!
- 250 g puhastatud kõrvitsatükke
- 70 g punaseid läätsesid
- 4 dl kanapuljongit
- 1 tops Gourmet Club India mango ja karri hummust
- 4 muna
- 3 sibulat
- 2 sl oliiviõli
- värsket koriandrit ja tšillihelbeid (soovi korral)
Kuumuta puljong keema, lisa kõrvitsatükid ja läätsed. Keeda 7-10 minutit, kuni mõlemad on pehmed. Lisa potti topsitäis indiapärast mango ja karri hummust ja sega läbi. Kui tundub, et supp on liiga paks, lisa veidi kuuma puljongit.
Haki sibulad. Kuumuta pannil õli ja prae sibulad kuldpruuniks, 10-15 minutit. Keeda munad endale meelepärases küpsusastmes.
Jaga supp taldrikutesse, tõsta peale munapoolikud ja praetud sibul. Puista enne serveerimist üle värske koriandriga ja soovi korral lisa sutsuke tšillit.