Kohafilee punase pesto, panko ja parmesaniga

Punase pesto, krõbeda panko paneeringu ja parmesani juustuga üleküpsetud kohafilee on imelihtne mõnus roog kõikidele kalasõpradele. Kala ettevalmistamine võtab aega vaid mõne minuti kui kasutad Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot. Kõik maitsed sobituvad valge kala delikaatse maitsega suurepäraselt kokku. Kohafilee asemel võid sarnaselt kasutada kas turska, haugi või muud valget kala.

Kogus: 4-le

4×200 g kohafileed
8 sl Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot
1 dl panko paneeringut
100 g parmesani juustu, riivituna
Soola ja pipart
Oliiviõli
Värsket punet või tüümiani

Lõika kalafilee parajateks portsjoniteks ja maitsesta soola ja pipraga. Määri igale kalafileele päikesekuivatatud tomati pestot. Sega omavahel panko paneering ja riivitud parmesani juust ning laota pestoga kaetud kalafileele. Nirista peale oliiviõli ja tõsta kalafileed ahjupanniga eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde. Küpseta fileesid ca 15 minutit, lülita siis ahi grillrežiimile ja küpseta veel 5 minutit, kuni kala pealispinna kate hakkab pruunistuma. Serveerides puista peale värsket punet või tüümiani. Serveerides paku juure noori kartuleid või muud meelepärast köögiviljalisandit.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis