Kohafilee punase pesto, panko ja parmesaniga

Punase pesto, krõbeda panko paneeringu ja parmesani juustuga üleküpsetud kohafilee on imelihtne mõnus roog kõikidele kalasõpradele. Kala ettevalmistamine võtab aega vaid mõne minuti kui kasutad Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot. Kõik maitsed sobituvad valge kala delikaatse maitsega suurepäraselt kokku. Kohafilee asemel võid sarnaselt kasutada kas turska, haugi või muud valget kala.

Kogus: 4-le

4×200 g kohafileed
8 sl Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot
1 dl panko paneeringut
100 g parmesani juustu, riivituna
Soola ja pipart
Oliiviõli
Värsket punet või tüümiani

Lõika kalafilee parajateks portsjoniteks ja maitsesta soola ja pipraga. Määri igale kalafileele päikesekuivatatud tomati pestot. Sega omavahel panko paneering ja riivitud parmesani juust ning laota pestoga kaetud kalafileele. Nirista peale oliiviõli ja tõsta kalafileed ahjupanniga eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde. Küpseta fileesid ca 15 minutit, lülita siis ahi grillrežiimile ja küpseta veel 5 minutit, kuni kala pealispinna kate hakkab pruunistuma. Serveerides puista peale värsket punet või tüümiani. Serveerides paku juure noori kartuleid või muud meelepärast köögiviljalisandit.

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.