VÄRVILINE PASTASALAT PESTOGA

Kogus: 3-4-le

 

380 g soolaga maitsestatud vees keedetud pastat

150 g mozzarella pallikesi

170 g brokkolit

100 g kirsstomateid

100 g kurki

100 g paprikat

100 g päikesekuivatatud tomateid

4 spl lemmikut Gourmet Clubi pestot

1 spl sidrunimahla

Maitse järgi soola ja pipart

 

Lõika brokoli suupärasteks tükkideks (kasutades ära taime kõik osad) ning auruta ca 3 minutit. Tükelda kurk, tomatid ja paprika. Viiluta päikesekuivatatud tomatid ning poolita mozzarella pallid. Pane kõik komponendid koos pastaga kaussi, lisa pesto, sidrunimahl, sool ja pipar ning sega kõik läbi.

Head nautimist!

Kas teadsid, et hea snäkivaagna saladus peitub õigetes kastmetes? 🤩 Juustude juurde sobib meie imeline juustumoos ning kreekeritele ja köögiviljadele hummus ✨

Lihtne ja kiire idee, mida külalistele pakkuda 🙌🏼