VÄRVILINE PASTASALAT PESTOGA

Kogus: 3-4-le

 

380 g soolaga maitsestatud vees keedetud pastat

150 g mozzarella pallikesi

170 g brokkolit

100 g kirsstomateid

100 g kurki

100 g paprikat

100 g päikesekuivatatud tomateid

4 spl lemmikut Gourmet Clubi pestot

1 spl sidrunimahla

Maitse järgi soola ja pipart

 

Lõika brokoli suupärasteks tükkideks (kasutades ära taime kõik osad) ning auruta ca 3 minutit. Tükelda kurk, tomatid ja paprika. Viiluta päikesekuivatatud tomatid ning poolita mozzarella pallid. Pane kõik komponendid koos pastaga kaussi, lisa pesto, sidrunimahl, sool ja pipar ning sega kõik läbi.

Head nautimist!

Uus ja uhke! Jõhvika-pohla marmelaad džinniga 💜 Imeline kingitus kõige kallimatele! @junimperiumgin 

#gourmetclub #new #candy #gin #sweet
🌱 November on vegankuu 🌱

Selleks, et valmistada midagi maitsvat ja tervislikku, ei pea tingimata palju aega kulutama ✨ Haara poeletilt vaja minevad komponendid koos Värske salsaga ning tervislik õhtusöök valmib kiirelt! 

Retsept 👉🏼 https://gourmetclub.ee/retsept/lillkapsas-mustade-ubade-ja-salsaga/ 

Aitäh! 💫 @miaspiration
Kiire ja lihtne idee lõunaks 👌🏼 Lisa wrapi vahele oma lemmikud lisandid ja peale Jogurti-Caesari kaste 😋
Selleks, et saada parim maitseelamus, ei pea tingimata restorani minema 🙌🏼 Meie valmistatud koogisegust, saad sa kodus ise valmistada imehea hõrgutise! Nii kiire ja lihtne, aga tulemus on suurepärane 🫶🏼 Proovi ka! 

#gourmetclub #chocolatecake #recipe #toit #eesti #kokkamine #kook