Pestorullid prosciutto singiga

Mõnikord kohe on selline tunne, et tahaks paari head soolast, ahjusooja ja krõbedat saiakest. Teadupärast on parim viis kiusatusest vabanemiseks sellele järgi anda. Nii et mis muud, kui tainas sulama, pestotops lahti ja rullid valmis! Ideest esimese ampsuni kulub kõige enam pool tundi. Itaaliapärased pestorullid sobivad suurepäraselt ka külalistele pakkumiseks või külakostiks kaasa võtmiseks.

12 tükki:

400 g külmutatud pärmi-lehttainast (4 lehena)
1 tops (150 g) Gourmet Club basiiliku ja mandli pestot
100 g prosciutto sinki õhukeste viiludena
100 g riivitud mozzarella juustu

Võta tainalehed pakendist ja aseta üksteise kõrvale küpsetuspaberile sulama. Sulanud tainale tõsta pestot ja aja lusikaseljaga ühtaselt laiali. Igale lehele kulub u 2 sl pestot, järelejäänud pestot saad pärast soovi korral valmis pirukatele tõsta. Laota pestole prosciutto viilud ja puista peale riivitud mozzarella. Keera tainalehed lühemast servast alustades kokku. Lõika kolmeks. Keera igal pirukal lahtine tainaots saia alla. Küpseta rullikesi 220 kraadi juures (ahi peab olema eelsoojendatud) umbes 10 minutit. Lase hetk jahtuda ja naudi imelisi ampse!

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis