Ahjus küpsetatud lillkapsas punase pestoga

Kogus: 4-le

1 keskmise suurusega lillkapsapea, üleliigsed lehed eemaldatud
100 g Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot
30 g võid
50 g riivsaia
50 g riivitud juustu
Oliiviõli
Soola ja pipart
Värsket punet, tüümiani või peterselli

Keeda suuremas potis soolaga maitsestatud vees lillkapsapead ca 8 minutit. Tõsta potist ja nõruta kuivemaks. Tõsta lillkapsas õliga määritud ahjupannile. Määri lillkapsale päikesekuivatatud tomati pestot ja tõsta siis lillkapsas 200 kraadini kuumutatud ahju. Rösti umbes 15 minutit. Vahepeal sega sulatatud või, riivsai ja juust. Tõsta saadud segu lillkapsale ja tõsta lillkapsas tagasi ahju ca 10-15 minutiks. Küpseta, kuni lillkapsas on kuldne ja juust sulanud. Serveerides võid peale puistata värskeid ürte punet, tüümiani või peterselli.

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.