Ahjus küpsetatud lillkapsas punase pestoga

Kogus: 4-le

1 keskmise suurusega lillkapsapea, üleliigsed lehed eemaldatud
100 g Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot
30 g võid
50 g riivsaia
50 g riivitud juustu
Oliiviõli
Soola ja pipart
Värsket punet, tüümiani või peterselli

Keeda suuremas potis soolaga maitsestatud vees lillkapsapead ca 8 minutit. Tõsta potist ja nõruta kuivemaks. Tõsta lillkapsas õliga määritud ahjupannile. Määri lillkapsale päikesekuivatatud tomati pestot ja tõsta siis lillkapsas 200 kraadini kuumutatud ahju. Rösti umbes 15 minutit. Vahepeal sega sulatatud või, riivsai ja juust. Tõsta saadud segu lillkapsale ja tõsta lillkapsas tagasi ahju ca 10-15 minutiks. Küpseta, kuni lillkapsas on kuldne ja juust sulanud. Serveerides võid peale puistata värskeid ürte punet, tüümiani või peterselli.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis