Ahjus küpsetatud lillkapsas punase pestoga

Kogus: 4-le

1 keskmise suurusega lillkapsapea, üleliigsed lehed eemaldatud
100 g Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot
30 g võid
50 g riivsaia
50 g riivitud juustu
Oliiviõli
Soola ja pipart
Värsket punet, tüümiani või peterselli

Keeda suuremas potis soolaga maitsestatud vees lillkapsapead ca 8 minutit. Tõsta potist ja nõruta kuivemaks. Tõsta lillkapsas õliga määritud ahjupannile. Määri lillkapsale päikesekuivatatud tomati pestot ja tõsta siis lillkapsas 200 kraadini kuumutatud ahju. Rösti umbes 15 minutit. Vahepeal sega sulatatud või, riivsai ja juust. Tõsta saadud segu lillkapsale ja tõsta lillkapsas tagasi ahju ca 10-15 minutiks. Küpseta, kuni lillkapsas on kuldne ja juust sulanud. Serveerides võid peale puistata värskeid ürte punet, tüümiani või peterselli.

Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨
Kas sina tead, mis on sorgo? 🤔

Kui eestlaste jaoks võib see tunduda pisut võõras, siis mujal maailmas on see väga tihedalt kasutatav toiduaine 🙌🏼

Tegemist on kiudainerikka ja gluteenivaba teraviljaga, mis sobib nii salatitesse kui ka muudesse roogadesse. Eriti imeliselt maitseb sorgo koos meie Värske Pestoga 🌱