VÄRVILINE PASTASALAT PESTOGA

Kogus: 3-4-le

 

380 g soolaga maitsestatud vees keedetud pastat

150 g mozzarella pallikesi

170 g brokkolit

100 g kirsstomateid

100 g kurki

100 g paprikat

100 g päikesekuivatatud tomateid

4 spl lemmikut Gourmet Clubi pestot

1 spl sidrunimahla

Maitse järgi soola ja pipart

 

Lõika brokoli suupärasteks tükkideks (kasutades ära taime kõik osad) ning auruta ca 3 minutit. Tükelda kurk, tomatid ja paprika. Viiluta päikesekuivatatud tomatid ning poolita mozzarella pallid. Pane kõik komponendid koos pastaga kaussi, lisa pesto, sidrunimahl, sool ja pipar ning sega kõik läbi.

Head nautimist!

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.