KRÕBEDAD VOLOVANID PUNASE HAPUKAPSAGA

9 tükki

400gr külmutatud pärmi-lehttainast
250gr hapukapsast pardirasva ja musta trühvliga
lisaks tüümiani ja värsket rohelist salatit

Lase külmutatud tainal sulada. Rulli tainas veidi õhemaks. Lõika u 8 sentimeetrise läbimõõduga klaasi serva abil tainast välja kettad. Pooltest ketastest lõika omakorda välja väiksema klaasiga, näiteks viinapitsiga, keskelt välja tükk, nii et järgi jääb rõngas. Aseta rõngad suuremate ketaste peale. Eelnevalt määri alumise osa servad veega, et kaks tainakihti omavahel kinni püsiksid. Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 5 minutit. Järelejäänud väikesed kettakesed küpseta samuti ära, tee neist näiteks küpsised või kasuta volovani kaantena.
Täida küpsed volovanipesad soojendatud punase hapukapsaga. Kaunista tüümianiga. Kõrvale sobib hästi värske salat.

Naudi!

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.