KRÕBEDAD VOLOVANID PUNASE HAPUKAPSAGA

9 tükki

400gr külmutatud pärmi-lehttainast
250gr hapukapsast pardirasva ja musta trühvliga
lisaks tüümiani ja värsket rohelist salatit

Lase külmutatud tainal sulada. Rulli tainas veidi õhemaks. Lõika u 8 sentimeetrise läbimõõduga klaasi serva abil tainast välja kettad. Pooltest ketastest lõika omakorda välja väiksema klaasiga, näiteks viinapitsiga, keskelt välja tükk, nii et järgi jääb rõngas. Aseta rõngad suuremate ketaste peale. Eelnevalt määri alumise osa servad veega, et kaks tainakihti omavahel kinni püsiksid. Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 5 minutit. Järelejäänud väikesed kettakesed küpseta samuti ära, tee neist näiteks küpsised või kasuta volovani kaantena.
Täida küpsed volovanipesad soojendatud punase hapukapsaga. Kaunista tüümianiga. Kõrvale sobib hästi värske salat.

Naudi!

Hoiame ja toetame lapsi täna ja iga päev 💛 Ilusat lastekaitsepäeva!
Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨