Sealihavrapp krõmpsuva hapukapsaga

See on ideaalne vrapiretsept juhuks, kui sul on eelmisest toidukorrast küpsetatud liha järelejäänud. Selles retseptis saadki mugavalt selle ära kasutada. Eriti soovitav on kasutada küpsetatud sealiha, sest see sobib krõmpsuva hapukapsaga suurepäraselt kokku. Toores hapukapsas, mis vrapi täidises, on kusjuures suurepärane vitamiiniallikas!

 Kogus: kahele

Valmistamisaeg: 15 minutit

2 tk Fazer Street Food gluteenivaba peeditortiljat
2 sl Gourmet Club päikesekuivatatud tomati ja basiiliku hummust
100 g küpsetatud sealiha
1 sl teriyaki kastet
salatilehti
50 g toorest hapukapsast
2 tl pohlamoosi
50 g konservherneid
2 tl Kreeka pähkleid, hakituna
2 tl majoneesi
mõni näpuotsatäis roseepipart

Määri tortiljadele hummus. Tee sealiha kahvliga ribadeks ning sega juurde teriyaki. Tõsta tortiljadele salatilehed, jaota sellele hapukapsas, sealiha, pohlamoos, konservherned, pähklid ja majonees. Raputa peale roseepipar ning keera tortiljad rulli vrapiks. Serveeri ja naudi!

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.