Tex-mex oasalat salsa kastmega
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse värskest Mehhiko salsast. Salsa teeb siin suurepärase etteaste nii salati maitsestaja kui selle täieõigusliku koostisosana. Värviline salat on suurepärane omaette toiduna, näiteks koos nachodega. Samas sobib hästi ka küpsetatud kana või liha juurde.
Kogus 4-le:
1 purk (400 grammine) musti või punaseid konservube
pool paprikat
5 sl konservmaisi
5 redist
4-5 rohelise sibula vart
1 tops Gourmet Club Värsket Mehhiko salsat
soola, musta pipart
serveerimiseks nachosid
Nõruta oad konservivedelikust ja loputa sõelal külma vee all. Vala kaussi. Lõika paprika väikesteks kuubikuteks, tükelda ka redis ja haki sibulavarred. Lisa need ubadele. Vala peale salsa, maitseks lisa ka soola ja pipart. Sega salat läbi. Serveeri nachodega.