SEEMNE-NÄKILEIVAD HUMMUSEGA

Kogus: suur ahjuplaaditäis

100 g kõrvitsaseemneid

100 g päevalilleseemneid

50 g tšiiaseemneid

40 g koorimata kanepiseemneid

40 g jahvatatud linaseemneid

350 ml kuuma vett

Soovi korral soola

Serveerimiseks meelepärast Gourmet Club hummust

 

Valmistamine:

Sega kõik näkileiva komponendid kausis kokku ning lase segul 30 minutit pakseneda. Jaota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile maksimaalselt 3-4 mm paksuselt. Küpseta eelkuumunatud ahjus pöördõhu režiimil 150 kraadi juures ca 60 minutit kuni näkileivad on kergelt kuldsed. Lõpupoole hoia leivakestel silm peal, et kõrbema ei läheks, sest ahjud on erinevad. Kui soovid näkileibadest võrdsed ruudud saada, siis lõika poole küpsemise pealt noaga taignasse lõiked. Ahjust võttes tõsta leivakesed kohe jahutusrestile ning lase neil täielikult jahtuda. Jahtununa murra leivakesed vaba käega suupärasteks tükkideks või vastavalt nendesse tehtud lõigete järgi. Serveeri oma lemmiku Gourmet Club hummusega.

 

Kas teadsid, et hea snäkivaagna saladus peitub õigetes kastmetes? 🤩 Juustude juurde sobib meie imeline juustumoos ning kreekeritele ja köögiviljadele hummus ✨

Lihtne ja kiire idee, mida külalistele pakkuda 🙌🏼