VÄRSKENDAV SORGO SALAT PESTOGA

KOGUS: Ca 4-le

150 g sorgot

150 g rohelisi herneid (sobivad külmutatud)

100 g kurki

100 g redist

100 g feta juustu

60 g lambsalatit

Peotäis mahedat piparmünti

2 spl Gourmet Club pestot

2 spl sidrunimahla

1 spl oliiviõli

 

Valmistamine:

Keeda sorgo vastavalt juhistele soolaga maitsestatud vees. (Üldiselt 30 minutit). Kurna ja loputa kergelt külma veega. Auruta herneid 2-3 minutit. Viiluta redised ja kurk ning lisa koos kõigi ülejäänud komponentidega kaussi. Sega salatiks ja serveeri värskelt. Sobib nii kergemaks iseseisvaks roaks kui ka kala või linnuliha kõrvale.

Kas teadsid, et hea snäkivaagna saladus peitub õigetes kastmetes? 🤩 Juustude juurde sobib meie imeline juustumoos ning kreekeritele ja köögiviljadele hummus ✨

Lihtne ja kiire idee, mida külalistele pakkuda 🙌🏼