VÄRSKENDAV SORGO SALAT PESTOGA

KOGUS: Ca 4-le

150 g sorgot

150 g rohelisi herneid (sobivad külmutatud)

100 g kurki

100 g redist

100 g feta juustu

60 g lambsalatit

Peotäis mahedat piparmünti

2 spl Gourmet Club pestot

2 spl sidrunimahla

1 spl oliiviõli

 

Valmistamine:

Keeda sorgo vastavalt juhistele soolaga maitsestatud vees. (Üldiselt 30 minutit). Kurna ja loputa kergelt külma veega. Auruta herneid 2-3 minutit. Viiluta redised ja kurk ning lisa koos kõigi ülejäänud komponentidega kaussi. Sega salatiks ja serveeri värskelt. Sobib nii kergemaks iseseisvaks roaks kui ka kala või linnuliha kõrvale.

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.