VÄRSKENDAV SORGO SALAT PESTOGA

KOGUS: Ca 4-le

150 g sorgot

150 g rohelisi herneid (sobivad külmutatud)

100 g kurki

100 g redist

100 g feta juustu

60 g lambsalatit

Peotäis mahedat piparmünti

2 spl Gourmet Club pestot

2 spl sidrunimahla

1 spl oliiviõli

 

Valmistamine:

Keeda sorgo vastavalt juhistele soolaga maitsestatud vees. (Üldiselt 30 minutit). Kurna ja loputa kergelt külma veega. Auruta herneid 2-3 minutit. Viiluta redised ja kurk ning lisa koos kõigi ülejäänud komponentidega kaussi. Sega salatiks ja serveeri värskelt. Sobib nii kergemaks iseseisvaks roaks kui ka kala või linnuliha kõrvale.

Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨
Kas sina tead, mis on sorgo? 🤔

Kui eestlaste jaoks võib see tunduda pisut võõras, siis mujal maailmas on see väga tihedalt kasutatav toiduaine 🙌🏼

Tegemist on kiudainerikka ja gluteenivaba teraviljaga, mis sobib nii salatitesse kui ka muudesse roogadesse. Eriti imeliselt maitseb sorgo koos meie Värske Pestoga 🌱
Head rahvusvahelist hummusepäeva! 🎊

Kui sa ei ole veel hummusele võimalust andnud, siis tee seda just täna! Hummuse söömiseks on palju erinevaid viise ✨

#hummusday #hummus