Röstitud paprika ja fetajuustuga röstburgerid

Neid veidi eksklusiivsemaid röstpaprikaga krõbedaid röstiviile feta ja pestoga serveeri vahelduseks ka ühekihilise või kolmnurkadeks lõigatud võileivana. Täpselt see, mida reede õhtul peale pikka töönädalat võiks nautida.

 

Kogus: 2

Vaja läheb:

4 viilu Fazer Keefirirösti viilu

Gourmet Club päikesekuivatatud tomati hummust

1 suurem paprika

oliiviõli

100 g fetajuustu

2 sl pestot

värsket basiilikut

 

Pese ja lõika paprika viiludeks. Aseta paprikaviilud küpsetuspbariga kaetud ahjuolaadile üksteise kõrvale. Nirista peale veidi oliiviõli ja rösti paprikaviile ahjus 200 kraadi juures umbes 15 min kuni need on kergelt pruunikaks läinud. Tõsta siis ahjust välja.

Rösti keefirirösti viilud. Määri kahele viilule paksult hummust. Seejärel säti peale mõned basiilikulehed, röstitud paprikaviilud, murendatud fetajuust ja veidi pestot. Aseta teine röstsaiaviil „katuseks“ peale ja serveeri kohe!

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.