Grillitud mais juustu ja Mehhiko salsaga

Grillitud mais on teada-tuntud suvine klassika. Krõmpsuvad tõlvikud maitsevad tavapärasest veelgi paremini, kui seltsi sättida värske ja just parajaks timmitud maitsetega salsa.

Kogus 5-le:

5-6 maisitõlvikut
tükike võid
5 sl riivitud juustu
1 tl suitsupaprika pulbrit
1 tops (200 g) Gourmet Club Värsket Mehhiko salsat
värsket koriandrit
soolahelbeid

Tõmba maisi lehed tõlviku küljest veidi eemale ja eemalda lehtede alt peenikesed kiud. Pane lehed tagasi maisitõlviku ümber. Pese tõlvikud. Võid neid ka leotada 15 minutit üleni külma veega kaetult, see aitab saada eriti mahlast tulemust. Raputa seejärel liigsest veest kuivaks. Jäta tõlvikut ümbritsevad lehed külge, need aitavad maisil küpsedes niiskust hoida. Tõsta tõlvikud kuumale grillile ja grilli vahepeal keerates kokku umbes 20 minutit. Millegagi vahepeal määrida ega pintseldada ei ole tarvis. Eemalda seejärel lehed või tõmba üles ja seo leheribaga kinni. Pane tõlvikud tagasi soojale grillile ja pintselda või hõõru neid võiga. Puista peale juustu ja suitsupaprika pulbrit. Lase juustul grilli soojuses sulada.
Serveerimisel puista maisile veel soolahelbeid, hakitud koriandrit ja tõsta peale salsat. Salsakauss jäta söömisel maisi kõrvale, nii on sööjatel mõnus sealt veelgi juurde võtta.

Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨
Kas sina tead, mis on sorgo? 🤔

Kui eestlaste jaoks võib see tunduda pisut võõras, siis mujal maailmas on see väga tihedalt kasutatav toiduaine 🙌🏼

Tegemist on kiudainerikka ja gluteenivaba teraviljaga, mis sobib nii salatitesse kui ka muudesse roogadesse. Eriti imeliselt maitseb sorgo koos meie Värske Pestoga 🌱
Head rahvusvahelist hummusepäeva! 🎊

Kui sa ei ole veel hummusele võimalust andnud, siis tee seda just täna! Hummuse söömiseks on palju erinevaid viise ✨

#hummusday #hummus