Mahlased krõbekanaga röstburgerid

Krõbedas maisipaneeringus kanatükkidega võileivad on hea idee, kuidas pühapäevased hommikusöögid veelgi maitsvamaks teha!

Kogus: 2 tk

Vaja läheb:

4 viilu Fazer Kaerarösti

Gourmet Club päikesekuivatatud tomati hummust

2 keedetud muna

300 g krõbekana* (soovitan ise valmistada, aga soovi korral osta poest valmis kananagitsaid)

100 g riivitud suitsujuustu

6-7 krisstomatit

frillice salatit

*Maisipaneeringus krõbekana:

300 g kanakintsufileed

6 sl hapukoort

6 sl maisihelbepuru

3/4 tl soola

praadimiseks õli

 

Rösti 2 kaerarösti viilu ja määri kahele neist hummust. Ülejäänud kahele röstsaiale raputa peale riivitud suitsujuustu ja lase saiaviiludel ahjus 200 kraadi juures küpseda kuni juust on kergelt sulama hakanud. Säti nüüd hummusega röstsaiadele ka frillice, kirsstomatipoolikud, krõbekana ja munaviilud. Aseta „katuseks“ peale sulanud juustuga saiaviil ja serveeri kohe!

*Krõbekana valmistamiseks tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks, määri hapukoorega kokku ja jäta tunniks ajaks seisma. Hapukoor teeb kana pehmemaks ja maitsvamaks.

Vajuta nüüd hapukooresed kanatükid kõigepealt maisihebepuru sisse ja prae seejärel kuumal õlisel pannil kuni kana on krõbe ja valmis küpsenud. Soovitan seda krõbekana korraga suurem kogus teha, sest need maitsevad lihtsalt ulmeliselt hästi!

Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨
Kas sina tead, mis on sorgo? 🤔

Kui eestlaste jaoks võib see tunduda pisut võõras, siis mujal maailmas on see väga tihedalt kasutatav toiduaine 🙌🏼

Tegemist on kiudainerikka ja gluteenivaba teraviljaga, mis sobib nii salatitesse kui ka muudesse roogadesse. Eriti imeliselt maitseb sorgo koos meie Värske Pestoga 🌱
Head rahvusvahelist hummusepäeva! 🎊

Kui sa ei ole veel hummusele võimalust andnud, siis tee seda just täna! Hummuse söömiseks on palju erinevaid viise ✨

#hummusday #hummus