Mahlased krõbekanaga röstburgerid

Krõbedas maisipaneeringus kanatükkidega võileivad on hea idee, kuidas pühapäevased hommikusöögid veelgi maitsvamaks teha!

Kogus: 2 tk

Vaja läheb:

4 viilu Fazer Kaerarösti

Gourmet Club päikesekuivatatud tomati hummust

2 keedetud muna

300 g krõbekana* (soovitan ise valmistada, aga soovi korral osta poest valmis kananagitsaid)

100 g riivitud suitsujuustu

6-7 krisstomatit

frillice salatit

*Maisipaneeringus krõbekana:

300 g kanakintsufileed

6 sl hapukoort

6 sl maisihelbepuru

3/4 tl soola

praadimiseks õli

 

Rösti 2 kaerarösti viilu ja määri kahele neist hummust. Ülejäänud kahele röstsaiale raputa peale riivitud suitsujuustu ja lase saiaviiludel ahjus 200 kraadi juures küpseda kuni juust on kergelt sulama hakanud. Säti nüüd hummusega röstsaiadele ka frillice, kirsstomatipoolikud, krõbekana ja munaviilud. Aseta „katuseks“ peale sulanud juustuga saiaviil ja serveeri kohe!

*Krõbekana valmistamiseks tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks, määri hapukoorega kokku ja jäta tunniks ajaks seisma. Hapukoor teeb kana pehmemaks ja maitsvamaks.

Vajuta nüüd hapukooresed kanatükid kõigepealt maisihebepuru sisse ja prae seejärel kuumal õlisel pannil kuni kana on krõbe ja valmis küpsenud. Soovitan seda krõbekana korraga suurem kogus teha, sest need maitsevad lihtsalt ulmeliselt hästi!

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.