Krevettide ja mangosalsaga takod avokaadokreemiga

Mõnusa mehhikopärase maitsekombinatsiooniga takod, kus maisitakost ümbrises saavad kokku mangosalsa, laimi ja küüslauguga praetud krevetid ja külluslik avokaadokreem. Lisa veel meelepäraseid köögiviljalisandeid ja midagi mõnusamat on keeruline ette kujutada.

Neljale kuni kuuele

1 purk Gourmet Club mango salsat
600 g tooreid hiidkreveti sabasid
4 küüslauguküünt, hakituna
1 tšillipipar, hakituna
Oliiviõli
Laimikoort ja laimimahla
Soola ja pipart
Avokaadokreem:
1 suurem hästi küps avokaado
1 dl hapukoort
2 sl majoneesi
1 sl laimimahla
1 punane sibul, hakituna
Soola ja pipart
Takode jaoks:
Maisitakosid
Värskeid salatileht, kurki, tomatit, jalapenosid jm

Tõsta krevetid koos küüslaugu, tšilli, oliiviõli, laimimahla ja -koorega kaussi. Sega läbi, maitsesta soola ja pipraga ja jäta ca 15 minutiks marineerima. Kuumuta siis pannil oliiviõli ja prae krevette mõlemalt poolt kuni need on värvi muutnud. Väldi üleküpsetamist. Tõsta siis pannilt ära koos pannimahladega ja piserda veel täiendavalt üle laimimahlaga.
Avokaadokreemi valmistamiseks töötle avokaado ühtlaseks kreemiks. Lisa hapukoor, majonees, laimimahl ja hakitud punane sibul. Maitsesta soola ja pipraga.
Takode kokkupanemiseks tõsta takodele värsket salatirohelist, lisa sinna avokaadokreemi, krevette ja tükeldatud köögivilju. Viimistle mangokastmega ja värske koriandriga. Serveeri kohe.

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.