Pesto rolls with prosciutto ham

Easy, quick and delicious! Italian pesto rolls are great for serving to guests.

12 pieces:

400 g frozen yeast puff pastry (4 sheets)
1 cup (150 g) Gourmet Club basil and almond pesto
100 g of prosciutto ham (thin slices)
100 g of grated mozzarella cheese

Take the dough sheets out of the package and place them next to each other on the baking paper to melt. When the dough is melted, spread the pesto evenly with the back of a spoon. It takes about 2 tablespoons of pesto on each sheets. Spread slices of prosciutto and sprinkle with grated mozzarella. Turn the loose end of the dough over the pastry on each pie. Bake the rolls at 220 degrees (the oven must be preheated) for about 10 minutes. Let them cool a bit and enjoy!

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis