HUMMUSEGA VÜRTSIKAS KÖÖGIVILJA-SEENESUPP

Kogus: 2-le

1 sibul, hakituna
1 porgant, tükeldatuna
2 kartulit, tükeldatuna
200 g šampinjone, tükeldatuna
200 g herneid
5 dl puljongit
200 g Gourmet Club India mango-karri hummust
Tšillihelbeid
Võid või õli

Kuumuta potipõhjas veidi võid või õli. Prae sibulat keskmisel kuumusel mõni minut, kuni see muutub klaasjaks. Lisa porgand ja hauta mõni minut. Ära pruunista. Lisa nüüd puljong, kartul ja šampinjonid. Keeda umbes kümme minutit, kuni kartul on pehme. Lisa supile herned ja sega sisse hummus. Lase korraks keema tõusta ja keeda paar minutit. Serveerides lisa tšillihelbeid. Soovi korral võid supile lisada kas kookospiima või siis hoopis paksemat jogurtit või hapukoort.

Naudi!

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.