HUMMUSEGA VÜRTSIKAS KÖÖGIVILJA-SEENESUPP

Kogus: 2-le

1 sibul, hakituna
1 porgant, tükeldatuna
2 kartulit, tükeldatuna
200 g šampinjone, tükeldatuna
200 g herneid
5 dl puljongit
200 g Gourmet Club India mango-karri hummust
Tšillihelbeid
Võid või õli

Kuumuta potipõhjas veidi võid või õli. Prae sibulat keskmisel kuumusel mõni minut, kuni see muutub klaasjaks. Lisa porgand ja hauta mõni minut. Ära pruunista. Lisa nüüd puljong, kartul ja šampinjonid. Keeda umbes kümme minutit, kuni kartul on pehme. Lisa supile herned ja sega sisse hummus. Lase korraks keema tõusta ja keeda paar minutit. Serveerides lisa tšillihelbeid. Soovi korral võid supile lisada kas kookospiima või siis hoopis paksemat jogurtit või hapukoort.

Naudi!

Hoiame ja toetame lapsi täna ja iga päev 💛 Ilusat lastekaitsepäeva!
Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨