LILLKAPSAS MUSTADE UBADE JA SALSAGA

Kogus: 3-4le

1 kg lillkapsast

1 suurem sibul

5 küüslauguküünt

300 g keedetud või konserveeritud musti või punaseid ube

1 laim

2 peotäit värsket koriandrit

2 spl õli

Maitse järgi soola ja pipart

Meelepärast Gourmet Clubi salsat

 

Esmalt haki, riivi või töötle lillkapsas (nb: kasuta ka lehti) köögikombainiga peeneks ja ühtlaseks. Haki peeneks ka sibul ja küüslauguküüned ning riivi ühe laimi koor. Kuumuta suuremas ja kõrgemate servadega pannil õli ning prae selles küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisa pannile lillkapsas, laimikoor ja poole laimi mahl, sool ja pipar. Prae lillkapsast aeg-ajalt segades 3 minutit.
Seejärel lisa pannile oad ja peeneks hakitud värske koriander. Sega korralikult ja prae veel 4 minutit. Kui vedelikku on palju, siis keera kuumust kõrgemaks.
Serveeri helde koguse oma lemmik Gourmet Clubi salsaga.

 

Kas teadsid, et hea snäkivaagna saladus peitub õigetes kastmetes? 🤩 Juustude juurde sobib meie imeline juustumoos ning kreekeritele ja köögiviljadele hummus ✨

Lihtne ja kiire idee, mida külalistele pakkuda 🙌🏼