LILLKAPSAS MUSTADE UBADE JA SALSAGA

Kogus: 3-4le

1 kg lillkapsast

1 suurem sibul

5 küüslauguküünt

300 g keedetud või konserveeritud musti või punaseid ube

1 laim

2 peotäit värsket koriandrit

2 spl õli

Maitse järgi soola ja pipart

Meelepärast Gourmet Clubi salsat

 

Esmalt haki, riivi või töötle lillkapsas (nb: kasuta ka lehti) köögikombainiga peeneks ja ühtlaseks. Haki peeneks ka sibul ja küüslauguküüned ning riivi ühe laimi koor. Kuumuta suuremas ja kõrgemate servadega pannil õli ning prae selles küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisa pannile lillkapsas, laimikoor ja poole laimi mahl, sool ja pipar. Prae lillkapsast aeg-ajalt segades 3 minutit.
Seejärel lisa pannile oad ja peeneks hakitud värske koriander. Sega korralikult ja prae veel 4 minutit. Kui vedelikku on palju, siis keera kuumust kõrgemaks.
Serveeri helde koguse oma lemmik Gourmet Clubi salsaga.

 

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis