LILLKAPSAS MUSTADE UBADE JA SALSAGA

Kogus: 3-4le

1 kg lillkapsast

1 suurem sibul

5 küüslauguküünt

300 g keedetud või konserveeritud musti või punaseid ube

1 laim

2 peotäit värsket koriandrit

2 spl õli

Maitse järgi soola ja pipart

Meelepärast Gourmet Clubi salsat

 

Esmalt haki, riivi või töötle lillkapsas (nb: kasuta ka lehti) köögikombainiga peeneks ja ühtlaseks. Haki peeneks ka sibul ja küüslauguküüned ning riivi ühe laimi koor. Kuumuta suuremas ja kõrgemate servadega pannil õli ning prae selles küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisa pannile lillkapsas, laimikoor ja poole laimi mahl, sool ja pipar. Prae lillkapsast aeg-ajalt segades 3 minutit.
Seejärel lisa pannile oad ja peeneks hakitud värske koriander. Sega korralikult ja prae veel 4 minutit. Kui vedelikku on palju, siis keera kuumust kõrgemaks.
Serveeri helde koguse oma lemmik Gourmet Clubi salsaga.

 

Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
Täna ja homme on sul võimalus proovida meie imemaitsvaid kooke! Tule proovi ja veendu selles, kui head need on! 🤩 

Degusteerimised toimuvad järgmistes kauplustes vahemikus 15:00-19:00 ✨

🔸 Järve Selver
🔸 Tondi Selver
🔸 Peetri Selver
🔸 Viimsi Selver
🔸 Laagri Coop
Laste lemmik on loomulikult mõnusa magusa alatooniga Sidruni-ingveri hummus 🍋 Sobib hästi tervislikuks vahepalaks pikkadel koolipäevadel ✨