Mahlased krõbekanaga röstburgerid
Krõbedas maisipaneeringus kanatükkidega võileivad on hea idee, kuidas pühapäevased hommikusöögid veelgi maitsvamaks teha!
Kogus: 2 tk
Vaja läheb:
4 viilu Fazer Kaerarösti
Gourmet Club päikesekuivatatud tomati hummust
2 keedetud muna
300 g krõbekana* (soovitan ise valmistada, aga soovi korral osta poest valmis kananagitsaid)
100 g riivitud suitsujuustu
6-7 krisstomatit
frillice salatit
*Maisipaneeringus krõbekana:
300 g kanakintsufileed
6 sl hapukoort
6 sl maisihelbepuru
3/4 tl soola
praadimiseks õli
Rösti 2 kaerarösti viilu ja määri kahele neist hummust. Ülejäänud kahele röstsaiale raputa peale riivitud suitsujuustu ja lase saiaviiludel ahjus 200 kraadi juures küpseda kuni juust on kergelt sulama hakanud. Säti nüüd hummusega röstsaiadele ka frillice, kirsstomatipoolikud, krõbekana ja munaviilud. Aseta „katuseks“ peale sulanud juustuga saiaviil ja serveeri kohe!
*Krõbekana valmistamiseks tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks, määri hapukoorega kokku ja jäta tunniks ajaks seisma. Hapukoor teeb kana pehmemaks ja maitsvamaks.
Vajuta nüüd hapukooresed kanatükid kõigepealt maisihebepuru sisse ja prae seejärel kuumal õlisel pannil kuni kana on krõbe ja valmis küpsenud. Soovitan seda krõbekana korraga suurem kogus teha, sest need maitsevad lihtsalt ulmeliselt hästi!