Pestokastmes noore kartuli salat rukola ja redisega

1 kg noori väikeseid kartuleid või gurmeekartuleid
3-4 rohelise sibula vart tükeldatuna
100-150 g Gourmet Clubi basiilikupestot
100 g rukolat
2 lühikest kurki viilutatuna
5 redist viilutatuna
Oliiviõli
Sidrunimahla
Soola ja pipart

Pese kartulid, kuivata ja laota siis ahjuplaadile. Piserda kartuleid ohtra oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Rösti ahjus 200-220 kraadi juures umbes 15 minutit. Röstimise vahepeal võid kartuleid segada, et nad ühtlaselt küpseksid. Lisa siis pannile roheline sibul, sega läbi ja rösti kartuleid veel umbes 20-25 minutit, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad. Jahuta 10-15 minutit ja tõsta siis kaussi. Lisa kaussi ka pesto, kurk ja redis. Sega kõik läbi ja maitsesta salat vajadusel soola, pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri kohe.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis