Pestokastmes noore kartuli salat rukola ja redisega

1 kg noori väikeseid kartuleid või gurmeekartuleid
3-4 rohelise sibula vart tükeldatuna
100-150 g Gourmet Clubi basiilikupestot
100 g rukolat
2 lühikest kurki viilutatuna
5 redist viilutatuna
Oliiviõli
Sidrunimahla
Soola ja pipart

Pese kartulid, kuivata ja laota siis ahjuplaadile. Piserda kartuleid ohtra oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Rösti ahjus 200-220 kraadi juures umbes 15 minutit. Röstimise vahepeal võid kartuleid segada, et nad ühtlaselt küpseksid. Lisa siis pannile roheline sibul, sega läbi ja rösti kartuleid veel umbes 20-25 minutit, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad. Jahuta 10-15 minutit ja tõsta siis kaussi. Lisa kaussi ka pesto, kurk ja redis. Sega kõik läbi ja maitsesta salat vajadusel soola, pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri kohe.

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.