Riisi-pestotäidisega röstitud paprikad

1 dl riisi (näiteks valge ja metsiku riisi segu)
oliiviõli
pool sibulat
1 küüslauguküüs
100 g šampinjone
3 sl Gourmet Club päikesekuivatatud tomati ja mandli pestot
1 tl tüümianilehti
3 piklikku paprikat
40 g parmesani juustu riivitult
soola
kaunistuseks värsket tüümianit

Keeda esmalt riis soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele. Lase veidi jahtuda.
Valmista täidis: haki sibul, küüslauk, viiluta seened. Kuumuta pannil 2 sl oliiviõli. Tõsta pannile sibul ja passeeri madalal kuumusel 5 minutit. Nüüd lisa küüslauk ja seened, prae veel 5 minutit. Lisa keedetud riis, päikesekuivatatud tomati pesto, tüümianilehed, soola ja musta pipart. Sega korralikult läbi.
Poolita paprikad pikuti, eemalda seemneosa. Laota paprikad küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi või -plaadile. Tõsta paprikapoolikutesse riisi-pestotäidis. Puista peale parmesan. Rösti ahjus 200 kr 20 minutit, kuni paprikad on pehmed. Puista kaunistuseks ja maitseks peale veel tüümianit.

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.