Riisi-pestotäidisega röstitud paprikad

1 dl riisi (näiteks valge ja metsiku riisi segu)
oliiviõli
pool sibulat
1 küüslauguküüs
100 g šampinjone
3 sl Gourmet Club päikesekuivatatud tomati ja mandli pestot
1 tl tüümianilehti
3 piklikku paprikat
40 g parmesani juustu riivitult
soola
kaunistuseks värsket tüümianit

Keeda esmalt riis soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele. Lase veidi jahtuda.
Valmista täidis: haki sibul, küüslauk, viiluta seened. Kuumuta pannil 2 sl oliiviõli. Tõsta pannile sibul ja passeeri madalal kuumusel 5 minutit. Nüüd lisa küüslauk ja seened, prae veel 5 minutit. Lisa keedetud riis, päikesekuivatatud tomati pesto, tüümianilehed, soola ja musta pipart. Sega korralikult läbi.
Poolita paprikad pikuti, eemalda seemneosa. Laota paprikad küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi või -plaadile. Tõsta paprikapoolikutesse riisi-pestotäidis. Puista peale parmesan. Rösti ahjus 200 kr 20 minutit, kuni paprikad on pehmed. Puista kaunistuseks ja maitseks peale veel tüümianit.

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.