CAESARI VÕIKU LÕHEGA

Kogus: 2-le

2 suurt hapusaia viilu

150g soola- või külmsuitsulõhe

70g rooma salatit

40g Gourmet Clubi Caesari kastet

50g kurki

5g värsket tilli

3-4 tk vutimuna

Maitse järgi sidruni- või laimipipart

Serveerimiseks kalamarja

 

Valmistamine:
Keeda vutimune 3-4 minutit, jahuta ning koori. Haki rooma salat ning peenelt ka kurk ja till. Sega kastmega ja jaota saiaviiludele. Saia võid soovi korral eelnevalt ka röstida või natukese võiga praadida.
Lisa võikude peale lõhe, pipar, poolitatud vutimunad ning kalamari.

Naudi!

Retsepti autor: Maria Veski-Raudkivi

 

Suvi ja hea toit 🙌🏼 Koduse ja värske toidu saad muuta restorani vääriliseks roaks just Gourmet Clubi kastmete abil! 😋 #gourmetclub #food #summer
Mis saaks veel parem olla kui soolakaramell, šokolaad ja hapukad kirsid? 🍒 Veelgi parema täidisega Baileys’e trühvlikook on nüüd müügil! #gourmetclub #cake #chocolate
Minitordid on paljude lemmikud just nende suuruse pärast 👌🏼 Ideaalne üksi või kahekesi söömiseks 🍏 Kas sina jagaksid terve minitordi üksi ära süüa? #gourmetclub #cake