CAESARI VÕIKU LÕHEGA

Kogus: 2-le

2 suurt hapusaia viilu

150g soola- või külmsuitsulõhe

70g rooma salatit

40g Gourmet Clubi Caesari kastet

50g kurki

5g värsket tilli

3-4 tk vutimuna

Maitse järgi sidruni- või laimipipart

Serveerimiseks kalamarja

 

Valmistamine:
Keeda vutimune 3-4 minutit, jahuta ning koori. Haki rooma salat ning peenelt ka kurk ja till. Sega kastmega ja jaota saiaviiludele. Saia võid soovi korral eelnevalt ka röstida või natukese võiga praadida.
Lisa võikude peale lõhe, pipar, poolitatud vutimunad ning kalamari.

Naudi!

Retsepti autor: Maria Veski-Raudkivi

 

Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨
Kas sina tead, mis on sorgo? 🤔

Kui eestlaste jaoks võib see tunduda pisut võõras, siis mujal maailmas on see väga tihedalt kasutatav toiduaine 🙌🏼

Tegemist on kiudainerikka ja gluteenivaba teraviljaga, mis sobib nii salatitesse kui ka muudesse roogadesse. Eriti imeliselt maitseb sorgo koos meie Värske Pestoga 🌱
Head rahvusvahelist hummusepäeva! 🎊

Kui sa ei ole veel hummusele võimalust andnud, siis tee seda just täna! Hummuse söömiseks on palju erinevaid viise ✨

#hummusday #hummus