Caesar kaste

Restorani-kvaliteediga saltikastmete klassik. Valmistamisel on kasutatud extra virgin oliiviõli, prantsuse Dijon sinepit, parmesani ja Worcester kastet.

Koostis: Majonees (taimeõli, äädikas, munakollane, vesi, suhkur, SINEP,maitse- ja lõhnaained, E270, E330, E203), oliivõli, parmesani JUUST, tai KALAkaste (ansoovise ekstrakt 5%, sool, suhkur, sidrunhape), valge veini äädikas, Worchesteri kaste, (linnase äädikas, piirituse-äädikas, melass, suhkur, sool 3,9%, ansoovise ekstrakt, sibul, küüslauk, maitseained), SINEP, küüslauk, sool ca 1%.

Energiasisaldus (KJ/Kcal) 2866kJ/685kcal
Rasvad (g) 72,20
Süsivesikud (g) 4,29
Valgud (g) 4,49
Sool (g) 0,60

Min säilitustemperatuur.: 2° C

Max säilitustemperatuur.: 6° C