CAESARI VÕIKU LÕHEGA

Kogus: 2-le

2 suurt hapusaia viilu

150g soola- või külmsuitsulõhe

70g rooma salatit

40g Gourmet Clubi Caesari kastet

50g kurki

5g värsket tilli

3-4 tk vutimuna

Maitse järgi sidruni- või laimipipart

Serveerimiseks kalamarja

 

Valmistamine:
Keeda vutimune 3-4 minutit, jahuta ning koori. Haki rooma salat ning peenelt ka kurk ja till. Sega kastmega ja jaota saiaviiludele. Saia võid soovi korral eelnevalt ka röstida või natukese võiga praadida.
Lisa võikude peale lõhe, pipar, poolitatud vutimunad ning kalamari.

Naudi!

Retsepti autor: Maria Veski-Raudkivi

 

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.