Roasted bell peppers with rice and pesto filling

1 dl of rice (for example, a mixture of white and wild rice)
olive oil
half an onion
1 clove of garlic
100 g of mushrooms
3 tablespoons Gourmet Club sun-dried tomato and almond pesto
1 teaspoon thyme leaves
3 bell peppers
40 g Parmesan cheese
salt
fresh thyme for decoration

First boil the rice in salted water according to the instructions on the package. Allow to cool slightly.
Prepare the filling: chop the onion, garlic, slice the mushrooms. Heat 2 tablespoons olive oil in a pan. Put the onion on the pan and fry over low heat for 5 minutes. Now add the garlic and mushrooms, fry for another 5 minutes. Add boiled rice, sun-dried tomato pesto, thyme leaves, salt and black pepper. Mix well.
Cut the bell peppers, remove the seeds. Place the bell peppers on a baking sheet or plate covered with parchment paper.
Put rice-pesto filling in bell peppers halves. Sprinkle with parmesan. Roast in the oven for 200ºC for 20 minutes until the peppers are soft. Sprinkle with thyme for garnish.

Tähistame oma uuenenud keskkonnasõbralikus pakendis koogisarja ühe magusa loosimänguga 😍

Meie uuest koogisarjast leiad:
1. Rabarberi-mandlikook martsipanikreemiga
2. Rabarberi-maasika Brita kook
3. Limoncello marengikook
4. Ekleerikook pistaatsiakreemi ja vaarikatega
5. Baileys’e šokolaadi-trühvlikook
6. Mustsõstra-kohupiimakook sidrunikreemiga 
 
KOLMEL õnnelikul on võimalus võita endale Gourmet Club stiilne piknikutekk ning vabalt valitud Gourmet Club uuest koogisarjast pärinev kook 🍰 Selle imemaitsva auhinna saamiseks ei ole vaja teha muud, kui:
 
💛 Ole Gourmet Club jälgija
💛 Kommenteeri, millist kooki sooviksid võita ning märgi sõber, kelle kutsuksid endaga piknikule
💛 Lisahääle saamiseks jaga postitust storys
 
Võitjad selguvad 26.05 ning kingitused saab kätte Gourmet Club Arsenali keskuse esindusest!
Kes loosiõnnele lootma jääda ei taha, saab uusi kooke osta kõikidest hästi varustatud kauplustest üle Eesti!