Roasted bell peppers with rice and pesto filling

1 dl of rice (for example, a mixture of white and wild rice)
olive oil
half an onion
1 clove of garlic
100 g of mushrooms
3 tablespoons Gourmet Club sun-dried tomato and almond pesto
1 teaspoon thyme leaves
3 bell peppers
40 g Parmesan cheese
salt
fresh thyme for decoration

First boil the rice in salted water according to the instructions on the package. Allow to cool slightly.
Prepare the filling: chop the onion, garlic, slice the mushrooms. Heat 2 tablespoons olive oil in a pan. Put the onion on the pan and fry over low heat for 5 minutes. Now add the garlic and mushrooms, fry for another 5 minutes. Add boiled rice, sun-dried tomato pesto, thyme leaves, salt and black pepper. Mix well.
Cut the bell peppers, remove the seeds. Place the bell peppers on a baking sheet or plate covered with parchment paper.
Put rice-pesto filling in bell peppers halves. Sprinkle with parmesan. Roast in the oven for 200ºC for 20 minutes until the peppers are soft. Sprinkle with thyme for garnish.

Hoiame ja toetame lapsi täna ja iga päev 💛 Ilusat lastekaitsepäeva!
Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨