Crispy oven roasted potato slices with truffle mayonnaise

200 g Gourmet Club Truffle Mayonnaise
16 small potatoes
Olive oil
Salt flakes
Mustard and / or crushed garlic

Boil salted water and then put potatoes in. Reduce heat and cook until potatoes are soft. Strain the potatoes and squeeze the potatoes as flat as possible. Sprinkle the potatoes with olive oil so that they are covered on both sides and place them on a baking sheet covered with baking paper. If you wish, you can mix mustard or crushed garlic or both into the olive oil beforehand. Cool the potatoes slightly and then place in an oven preheated to 200-220 degrees. Roast the potatoes until they get a golden brown. This should take a total of 30-40 minutes. Take it out of the oven, sprinkle some salt flakes and serve with Gourmet Club truffle mayonnaise.

Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨
Kas sina tead, mis on sorgo? 🤔

Kui eestlaste jaoks võib see tunduda pisut võõras, siis mujal maailmas on see väga tihedalt kasutatav toiduaine 🙌🏼

Tegemist on kiudainerikka ja gluteenivaba teraviljaga, mis sobib nii salatitesse kui ka muudesse roogadesse. Eriti imeliselt maitseb sorgo koos meie Värske Pestoga 🌱