Crispy oven roasted potato slices with truffle mayonnaise

200 g Gourmet Club Truffle Mayonnaise
16 small potatoes
Olive oil
Salt flakes
Mustard and / or crushed garlic

Boil salted water and then put potatoes in. Reduce heat and cook until potatoes are soft. Strain the potatoes and squeeze the potatoes as flat as possible. Sprinkle the potatoes with olive oil so that they are covered on both sides and place them on a baking sheet covered with baking paper. If you wish, you can mix mustard or crushed garlic or both into the olive oil beforehand. Cool the potatoes slightly and then place in an oven preheated to 200-220 degrees. Roast the potatoes until they get a golden brown. This should take a total of 30-40 minutes. Take it out of the oven, sprinkle some salt flakes and serve with Gourmet Club truffle mayonnaise.

Tähistame oma uuenenud keskkonnasõbralikus pakendis koogisarja ühe magusa loosimänguga 😍

Meie uuest koogisarjast leiad:
1. Rabarberi-mandlikook martsipanikreemiga
2. Rabarberi-maasika Brita kook
3. Limoncello marengikook
4. Ekleerikook pistaatsiakreemi ja vaarikatega
5. Baileys’e šokolaadi-trühvlikook
6. Mustsõstra-kohupiimakook sidrunikreemiga 
 
KOLMEL õnnelikul on võimalus võita endale Gourmet Club stiilne piknikutekk ning vabalt valitud Gourmet Club uuest koogisarjast pärinev kook 🍰 Selle imemaitsva auhinna saamiseks ei ole vaja teha muud, kui:
 
💛 Ole Gourmet Club jälgija
💛 Kommenteeri, millist kooki sooviksid võita ning märgi sõber, kelle kutsuksid endaga piknikule
💛 Lisahääle saamiseks jaga postitust storys
 
Võitjad selguvad 26.05 ning kingitused saab kätte Gourmet Club Arsenali keskuse esindusest!
Kes loosiõnnele lootma jääda ei taha, saab uusi kooke osta kõikidest hästi varustatud kauplustest üle Eesti!