Grilled salmon fillet with mango-avocado salsa and coconut rice

Quantity: 4

2 cans of Gourmet Club mango salsa
1 ripe avocado
Fresh coriander
Salmon fillet:
4 portions of salmon fillet (approx. 200 g)
2-3 tablespoons olive oil
Lime juice
Grated lime cream
3 cloves of garlic, crushed
1 teaspoon of liquid honey
Salt and pepper
Coconut rice:
4 dl coconut water (or water)
4 dl basmati rice
3 dl coconut milk
½ teaspoon of salt

To make the salmon fillet, mix together the olive oil, lime cream, lime juice, chopped garlic and honey. Add salt and pepper. Place the salmon fillet in a baking dish, cover with the resulting mixture and leave to marinate in the cold for about half an hour. Then turn over the salmon fillet and marinate the same amount.
Place the pan under the grill element of the preheated oven (at a temperature of 220-230) for about 10-15 minutes, depending on the thickness of the fillet, until the salmon starts to brown at the edges.
Make coconut rice. To do this, first rinse the rice under cold water until the water coming out of the rice is clear. Pour in coconut water or water and coconut milk and salt. Bring to the boil, then reduce the heat and bring to a boil under the lid until all the liquid has boiled into the rice, for about 15 minutes. Fluff with a fork and let stand for another five minutes.
Serve the salmon with mango-avocado salsa and coconut rice.

🌶 UUS LEMMIKHUMMUS! 

Kuigi meie Sriracha hummus jõudis turule vaid loetud päevade eest, oleme juba saanud rohkelt tagasisidet, et see on maailma parim hummus! Aitäh, sõbrad!

Kui sina pole veel meie uut vürtsikat hummus maitsenud, aga armastad mõõdukalt teravat ja tervislikku toitu, siis usume, et sulle hakkab meeldima ka Gourmet Clubi uus Sriracha hummus.

🌮 Naudi Sriracha hummust pastakastmena, liha või kala kõrval, võileiva, taco ja tortilla vahel või lihtsalt leivaõhikute, maisi- ja kartulikrõpsudega.

Paljud on meilt küsinud, et mida Sriracha tähendab. Sriracha kastme nimetus on pandud Tai linna Sri Racha järgi, kust pärineb ka maailmakuulsa kastme retsept. Sriracha koosneb tšillist, küüslaugust, äädikast, soolast ja suhkrust. Originaalselt on see valmistatud dipikastmeks, kuid nüüdseks kasutatakse seda kõikjal erinevates roogades. 

✨ Haara uus hummus Kaubamajast, Stockmannist, Selverist, Rimist, Coopist, Membost või Gourmet Club esindusest Arsenali keskuses!
Värske salsa sobib ideaalselt kala või liha kõrvale! Teie ees on üks mõnus toitev taldrikutäis, kus laimihapukale lõhele pakub seltsi Gourmet Club uus Värske mango salsa ja kookosriis 🥭

Retsepti leiad 👉🏼 https://gourmetclub.ee/retsept/grillitud-lohefilee-mango-avokaado-salsaga-ja-kookosriisiga/ 

Aitäh imelise retsepti eest! @tuuli_retseptid
TERVITAME VÄRSKEID SAABUJAID!
Saage tuttavaks, Gourmet Club Värske Mehhiko salsa ja Värske mango salsa! 

Hea roa kõige tähtsam komponent on õigesti valitud kaste. Meie särtsakad salsad on just selleks loodud! Hoolikalt valitud komponentidest kokku keedetud maitseküllasele salsapõhjale lisasime värskeid köögivilju ning ürte 🍅

Haara värske salsa poest ja muuda oma suvine toidulaud veelgi maitseküllasemaks! 😋

Uued salsad leiad Kaubamajast, Stockmannist, Coopist, Selverist ja Membost!
Suussulavalt pehmeks röstitud magusa alatooniga bataat, millel katteks kreemjas Klassikaline hummus 🌱

Retsepti leiad 👉🏼 https://gourmetclub.ee/retsept/rostitud-bataat-hummuse-ja-lehtkapsaga/

Aitäh! @ilovermariliis
Tahaksid võita endale terve AASTAVARU kohvi? 🤩 
Gourmet Club on korraldamas üle-eestilist tarbijamängu, mille raames on võimalus võita 6 x aastavaru kohvi Pauligilt! Osta ükskõik, milline Gourmet Club uue koogisarja kook ja leia karbist võidukleeps 🍰 Kleepsu leidmisel võta ühendust turundus(ät)gourmetclub.ee

Gourmet Club uus koogisari on pakendatud värvilistesse keskkonnasõbralikesse karpidesse ning uude koogisarja kuuluvad järgmised koogid:

1. Rabarberi-mandlikook martsipanikreemiga
2. Rabarberi-maasika Brita kook
3. Limoncello marengikook
4. Ekleerikook pistaatsiakreemi ja vaarikatega
5. Baileys’e šokolaadi-trühvlikook
6. Mustsõstra-kohupiimakook sidrunikreemiga 

Head nautimist ning edu kleepsu jahtimisel! 🏁