Sealihavrapp krõmpsuva hapukapsaga
See on ideaalne vrapiretsept juhuks, kui sul on eelmisest toidukorrast küpsetatud liha järelejäänud. Selles retseptis saadki mugavalt selle ära kasutada. Eriti soovitav on kasutada küpsetatud sealiha, sest see sobib krõmpsuva hapukapsaga suurepäraselt kokku. Toores hapukapsas, mis vrapi täidises, on kusjuures suurepärane vitamiiniallikas!
Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 15 minutit
2 tk Fazer Street Food gluteenivaba peeditortiljat
2 sl Gourmet Club päikesekuivatatud tomati ja basiiliku hummust
100 g küpsetatud sealiha
1 sl teriyaki kastet
salatilehti
50 g toorest hapukapsast
2 tl pohlamoosi
50 g konservherneid
2 tl Kreeka pähkleid, hakituna
2 tl majoneesi
mõni näpuotsatäis roseepipart
Määri tortiljadele hummus. Tee sealiha kahvliga ribadeks ning sega juurde teriyaki. Tõsta tortiljadele salatilehed, jaota sellele hapukapsas, sealiha, pohlamoos, konservherned, pähklid ja majonees. Raputa peale roseepipar ning keera tortiljad rulli vrapiks. Serveeri ja naudi!