HUMMUSEGA VÜRTSIKAS KÖÖGIVILJA-SEENESUPP
Kogus: 2-le
1 sibul, hakituna
1 porgant, tükeldatuna
2 kartulit, tükeldatuna
200 g šampinjone, tükeldatuna
200 g herneid
5 dl puljongit
200 g Gourmet Club India mango-karri hummust
Tšillihelbeid
Võid või õli
Kuumuta potipõhjas veidi võid või õli. Prae sibulat keskmisel kuumusel mõni minut, kuni see muutub klaasjaks. Lisa porgand ja hauta mõni minut. Ära pruunista. Lisa nüüd puljong, kartul ja šampinjonid. Keeda umbes kümme minutit, kuni kartul on pehme. Lisa supile herned ja sega sisse hummus. Lase korraks keema tõusta ja keeda paar minutit. Serveerides lisa tšillihelbeid. Soovi korral võid supile lisada kas kookospiima või siis hoopis paksemat jogurtit või hapukoort.
Naudi!