KRÕBEDAD VOLOVANID PUNASE HAPUKAPSAGA
9 tükki
400gr külmutatud pärmi-lehttainast
250gr hapukapsast pardirasva ja musta trühvliga
lisaks tüümiani ja värsket rohelist salatit
Lase külmutatud tainal sulada. Rulli tainas veidi õhemaks. Lõika u 8 sentimeetrise läbimõõduga klaasi serva abil tainast välja kettad. Pooltest ketastest lõika omakorda välja väiksema klaasiga, näiteks viinapitsiga, keskelt välja tükk, nii et järgi jääb rõngas. Aseta rõngad suuremate ketaste peale. Eelnevalt määri alumise osa servad veega, et kaks tainakihti omavahel kinni püsiksid. Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 5 minutit. Järelejäänud väikesed kettakesed küpseta samuti ära, tee neist näiteks küpsised või kasuta volovani kaantena.
Täida küpsed volovanipesad soojendatud punase hapukapsaga. Kaunista tüümianiga. Kõrvale sobib hästi värske salat.
Naudi!