Vürtsikad kana pooltiivad vürtsika Mehhiko salsaga

Lihtne ja kiire näputoit, mida võib lauale kanda nii siis, kui sõbrad külla tulevad või ka siis, kui perega reede õhtul pisut pikemalt õhtusöögilaua taha istuda plaanis. Või ka siis, kui suvine aiapidu tulemas. Sel juhul valmista need kanatiivad grillil, nii jäävad need veel eriti mõnusa maitsega: Juurde paku Gourmet Clubi uut värsketest komponentidest kokku segatud vürtsikat salsat.

Neljale kuni kuuele

1 tops Gourmet Clubi vürtsikat Mehhiko salsat
1 kg kana pooltiivaotsi
2 küüslauguküünt, purustatuna
1 tl suitsutatud paprika pulbrit
1 tl cayenne´i pipart
1 sl vedelat mett
1 sl oliiviõli
1 tl soola

Patsuta kana pooltiivad kuivemaks ja tõsta kaussi. Sega omavahel purustatud küüslauk, suitsutatud paprika pulber, cayenne´i pipar, mesi, õli ja sool. Kalla marinaad kanatiibadele ja sega läbi. Jäta paariks tunniks maitsestuma.
Tõsta kanatiivad ahjuplaadile või restile. Jälgi, et kanatiivad oleksid eraldi, mitte üksteise otsas kuhjas. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Keera siis tiivad ümber, alanda kuumust ja küpseta veel teist samapalju või seni, kuni kanatiivad hakkavad mõnusalt kuldseks minema. Serveerides paku dipikastmeks juurde vürtsikat Mehhiko salsat.

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.