Vürtsikad kana pooltiivad vürtsika Mehhiko salsaga

Lihtne ja kiire näputoit, mida võib lauale kanda nii siis, kui sõbrad külla tulevad või ka siis, kui perega reede õhtul pisut pikemalt õhtusöögilaua taha istuda plaanis. Või ka siis, kui suvine aiapidu tulemas. Sel juhul valmista need kanatiivad grillil, nii jäävad need veel eriti mõnusa maitsega: Juurde paku Gourmet Clubi uut värsketest komponentidest kokku segatud vürtsikat salsat.

Neljale kuni kuuele

1 tops Gourmet Clubi vürtsikat Mehhiko salsat
1 kg kana pooltiivaotsi
2 küüslauguküünt, purustatuna
1 tl suitsutatud paprika pulbrit
1 tl cayenne´i pipart
1 sl vedelat mett
1 sl oliiviõli
1 tl soola

Patsuta kana pooltiivad kuivemaks ja tõsta kaussi. Sega omavahel purustatud küüslauk, suitsutatud paprika pulber, cayenne´i pipar, mesi, õli ja sool. Kalla marinaad kanatiibadele ja sega läbi. Jäta paariks tunniks maitsestuma.
Tõsta kanatiivad ahjuplaadile või restile. Jälgi, et kanatiivad oleksid eraldi, mitte üksteise otsas kuhjas. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Keera siis tiivad ümber, alanda kuumust ja küpseta veel teist samapalju või seni, kuni kanatiivad hakkavad mõnusalt kuldseks minema. Serveerides paku dipikastmeks juurde vürtsikat Mehhiko salsat.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis