Spargli-mozzarella sepikud peedihummusega

Lihtne ja kevadiselt krõmpsuv spargel pehmel mozzarellapadjal. See kooslus meeldib eelkõige naistele!

Kogus: 3

Vaja läheb:

3 viilu Fazer kaerasepikut

Gourmet Club peedihummust

6 sparglivart

1 mozzarellapall

värskeid küüslauguvõrseid

musta pipart

 

Loputa sparglivarred ja aseta soolaga maitsestatud keevasse vette ja lase neil seal 3 min pehmeneda. Tõsta siis kuumast veest välja ja jahuta korra külma veega. Viiluta mozzarella. Määri sepikuviiludele rohkelt aedpeedihummust. Säti peale mozzarellaviilud ja sparglid. Kaunista võrsete ja värskelt jahvatatud pipraga.

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.