Spargli-mozzarella sepikud peedihummusega

Lihtne ja kevadiselt krõmpsuv spargel pehmel mozzarellapadjal. See kooslus meeldib eelkõige naistele!

Kogus: 3

Vaja läheb:

3 viilu Fazer kaerasepikut

Gourmet Club peedihummust

6 sparglivart

1 mozzarellapall

värskeid küüslauguvõrseid

musta pipart

 

Loputa sparglivarred ja aseta soolaga maitsestatud keevasse vette ja lase neil seal 3 min pehmeneda. Tõsta siis kuumast veest välja ja jahuta korra külma veega. Viiluta mozzarella. Määri sepikuviiludele rohkelt aedpeedihummust. Säti peale mozzarellaviilud ja sparglid. Kaunista võrsete ja värskelt jahvatatud pipraga.

Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
Täna ja homme on sul võimalus proovida meie imemaitsvaid kooke! Tule proovi ja veendu selles, kui head need on! 🤩 

Degusteerimised toimuvad järgmistes kauplustes vahemikus 15:00-19:00 ✨

🔸 Järve Selver
🔸 Tondi Selver
🔸 Peetri Selver
🔸 Viimsi Selver
🔸 Laagri Coop
Laste lemmik on loomulikult mõnusa magusa alatooniga Sidruni-ingveri hummus 🍋 Sobib hästi tervislikuks vahepalaks pikkadel koolipäevadel ✨