Täidetud munad musta trühvli majoneesiga
Nostalgilised suupistelaua lemmikud on taas trendikad! Väikese värskenduskuuri läbinud retroamps saab selles retseptis kaaslaseks krõbeda puru, mis nii hästi sobib pehmete ja kreemiste munadega. Ja munade täidis on ekstra hõrk, sest sellele on lisatud musta trühvli majoneesi!
2-3 sl Gourmet Club musta trühvli majoneesi
6 muna
1 sl võid
1 küüslauguküüs
2 sl panko riivsaia
1 sl musti seesamiseemneid
hakitud murulauku
soola
Kuumuta potis vesi keema. Tõsta munad sisse ja keeda tasasel tulel 12 minutit. Ehmata munad, jahuta ja koori. Poolita munad ja eemalda munakollased eraldi kaussi. Lisa munakollastele majoneesi ja suts soola. Vajuta munakollased kahvliga katki ja sega majoneesiga ühtlaseks kreemiks. Tõsta muna-majoneesitäidis munavalgetesse. Selleks on hea kasutada kondiitripritsi.
Krõbeda puru tegemiseks kuumuta pannil või. Lömasta küüslauguküüs noa lameda seljaga lõika kaheks-kolmeks tükiks. Tõsta pannile kuuma või sisse panko, küüslauk, seesamiseemned ja veidi soola. Prae segades, kuni saiapuru on kuldne. Selleks kulub 1-2 minutit. Lase veidi jahtuda, eemalda küüslauk.
Puista täidetud munadele krõbedat puru ja värsket hakitud murulauku.