JUUSTUNE HAPUKAPSAPIRUKS KARTULI-MURETAIGNA PÕHJAL

Kogus: 8-le
Kartuli-muretainas:
150 g keedetud kartuleid, koorituna
150 g täistera speltajahu
100 g võid
0,5 tl soola
veidi vett

Hapukapsatäidis:
500 g Gourmet Clubi hapukapsast ingveri ja apelsiniga
2 muna
200 g juustu, riivituna

Muretainapõhja jaoks töötle kartulid, tükeldatud või ja jahu koos soolaga ühtlaseks massiks. Vajadusel lisa veidi külma vett, et moodustuks ühtlane tainapall. Aseta tainas vähemalt pooleks tunniks külma. Võta tainas külmast ning laota küpsetuspaberiga kaetud pirukavormi põhjale ja külgedele. Küpseta eelkuumutatud ahjus ca 10 minutit 180 kraadi juures.
Täidise jaoks sega hapukapsas munaga ja kalla siis eelküpsetatud pirukapõhjale. Laota peale riivitud juust ja tõsta pirukas 180-200 kraadisesse ahju paarikümneks minutiks, kuni juust on sulanud ja kuldne. Naudi kas soojalt või külmalt!

Hoiame ja toetame lapsi täna ja iga päev 💛 Ilusat lastekaitsepäeva!
Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨