JUUSTUNE HAPUKAPSAPIRUKS KARTULI-MURETAIGNA PÕHJAL

Kogus: 8-le
Kartuli-muretainas:
150 g keedetud kartuleid, koorituna
150 g täistera speltajahu
100 g võid
0,5 tl soola
veidi vett

Hapukapsatäidis:
500 g Gourmet Clubi hapukapsast ingveri ja apelsiniga
2 muna
200 g juustu, riivituna

Muretainapõhja jaoks töötle kartulid, tükeldatud või ja jahu koos soolaga ühtlaseks massiks. Vajadusel lisa veidi külma vett, et moodustuks ühtlane tainapall. Aseta tainas vähemalt pooleks tunniks külma. Võta tainas külmast ning laota küpsetuspaberiga kaetud pirukavormi põhjale ja külgedele. Küpseta eelkuumutatud ahjus ca 10 minutit 180 kraadi juures.
Täidise jaoks sega hapukapsas munaga ja kalla siis eelküpsetatud pirukapõhjale. Laota peale riivitud juust ja tõsta pirukas 180-200 kraadisesse ahju paarikümneks minutiks, kuni juust on sulanud ja kuldne. Naudi kas soojalt või külmalt!

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.