Lõhe mango-karrikastmes

Paarikümne minutiga imemaitsev ja tervislik õhtusöök! Mango ja karri hummus muudab lõhest tehtud lihtsa panniroa nagu võluväel eksootiliseks maitserännakuks.

  • 800 g lõhefileed
  • 1 sl rapsiõli
  • 2 topsi Gourmet Club India mango ja karri hummust
  • värsket koriandrit
  • 1 sl seesamiseemneid
  • soola, musta pipart
  • lisandiks 200 g jasmiiniriisi,
  • 0,5 tl soola
  • 2 dl vett

Lõika kala väiksemateks tükkideks. Kuumuta suuremal pannil õli ja tõsta kala pannile, lihapind allpool. Prae paar minutit, keera ümber. Maitsesta soolaga.
Vala hummused topsidest kaussi, lisa kergeks vedeldamiseks paar supilusikatäit vett ja sega läbi. Vala hummus pannile kala juurde. Küpseta kaane all umbes 10 minutit, kuni lõhe on küps. Valmis roale puista seesamiseemneid, värskelt jahvatatud musta pipart ja värsket koriandrit. Kõrvale paku auravat jasmiiniriisi. Riisi keetmiseks pese riis sõelal. Tõsta koos veega potti (vesi peaks riisi katma 1,5-2 cm ulatuses), lisa sool. Kuumuta keema ja keeda kaane all vaiksel kuumusel 10 minutit. Tõsta pott pliidilt ja lase kaane all veel 5 minutit seista. Sega kahvliga kohevaks.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis