Bruschetta päikesekuivatatud tomati pesto ja kitsejuustuga
Mõnus suutäis, mida sobib pakkuda nii eelroaks kui ka maitsvaks vahepalaks. Kitsejuust, tummine päikesekuivatatud tomati pesto ja krõbedaks röstitud sai moodustavad suurepärase maitsekombo, millest on lihtne sõltuvusse sattuda. Säti juurde veel veidi värsket tüümiani ja midagi rohkemat polegi vaja. Kui oled fetajuustu sõber, võid kitsejuustu fetajuustuga asendada.
Kogus: 4-le
8 viilu hapusaia
100 g Gourmet Club päikesekuivatatud tomati pestot
150 g pehmet kitsejuustu
Oliiviõli
Küüslauku
Värskelt jahvatatud musta pipart
Värsket tüümiani
Kuumuta pannil oliiviõli ja rösti hapusaiaviile pannil kuni need on kuldsed ja krõbedad. Tõsta pannilt ja hõõru saiaviiludele küüslauku. Jahuta veidi ja tõsta siis igale saiaviilule päikesekuivatatud tomati pestot. Sinna peale laota kitsejuustu ja pudista tüümianilehti. Võid viimistleda veel paari keeru musta pipraga ja niristada peale oliiviõli. Serveeri kohe.