Bruschetta päikesekuivatatud tomati pesto ja kitsejuustuga

Mõnus suutäis, mida sobib pakkuda nii eelroaks kui ka maitsvaks vahepalaks. Kitsejuust, tummine päikesekuivatatud tomati pesto ja krõbedaks röstitud sai moodustavad suurepärase maitsekombo, millest on lihtne sõltuvusse sattuda. Säti juurde veel veidi värsket tüümiani ja midagi rohkemat polegi vaja. Kui oled fetajuustu sõber, võid kitsejuustu fetajuustuga asendada.

Kogus: 4-le

8 viilu hapusaia
100 g Gourmet Club päikesekuivatatud tomati pestot
150 g pehmet kitsejuustu
Oliiviõli
Küüslauku
Värskelt jahvatatud musta pipart
Värsket tüümiani
Kuumuta pannil oliiviõli ja rösti hapusaiaviile pannil kuni need on kuldsed ja krõbedad. Tõsta pannilt ja hõõru saiaviiludele küüslauku. Jahuta veidi ja tõsta siis igale saiaviilule päikesekuivatatud tomati pestot. Sinna peale laota kitsejuustu ja pudista tüümianilehti. Võid viimistleda veel paari keeru musta pipraga ja niristada peale oliiviõli. Serveeri kohe.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis