LILLKAPSAS MUSTADE UBADE JA SALSAGA
Kogus: 3-4le
1 kg lillkapsast
1 suurem sibul
5 küüslauguküünt
300 g keedetud või konserveeritud musti või punaseid ube
1 laim
2 peotäit värsket koriandrit
2 spl õli
Maitse järgi soola ja pipart
Meelepärast Gourmet Clubi salsat
Esmalt haki, riivi või töötle lillkapsas (nb: kasuta ka lehti) köögikombainiga peeneks ja ühtlaseks. Haki peeneks ka sibul ja küüslauguküüned ning riivi ühe laimi koor. Kuumuta suuremas ja kõrgemate servadega pannil õli ning prae selles küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisa pannile lillkapsas, laimikoor ja poole laimi mahl, sool ja pipar. Prae lillkapsast aeg-ajalt segades 3 minutit.
Seejärel lisa pannile oad ja peeneks hakitud värske koriander. Sega korralikult ja prae veel 4 minutit. Kui vedelikku on palju, siis keera kuumust kõrgemaks.
Serveeri helde koguse oma lemmik Gourmet Clubi salsaga.