Juustu ja kanaga küpsetatud tortiljasektorid
Üks imemaitsev amps filmiõhtuks või niisama maiustamiseks. See roog on inspiratsiooni saanud ahjus küpsetatud nachodest ning on lõpptulemusena maitserohke, mõnusalt juustune ja omajagu toitev!
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 20 minutit
250 g kanaliha
0,5 punast sibulat
0,5 paprikat
1 purk ube
1 pk Fazer Street Food klassikalist tortiljat
0,5 purki ehk 200 g pastakastet
0,25 tl cayenne pipart
100 g riivitud juustu
1 karp (200g) Gourmet Club klassikalist hummust
soola, pipart
Esmalt küpseta kanaliha pannil valmis, maitsesta soola ja pipraga (võid kasutada ka eelmisest toidukorrast järelejäänud liha). Tükelda kanaliha vajadusel väiksemateks tükkideks. Tükelda sibul ning prae pannil klaasjaks, lisa poole pealt ka paprikatükid. Nõruta ja loputa oad voolava vee all läbi.
Lõika tortiljad väiksemateks sektoriteks ning sega kokku kanaliha, pastakastme, sibula-paprikasegu, ubade, cayenne´i pipra ja poole koguse riivitud juustuga. Tõsta segu ahjuvormi, tõsta peale ülejäänud juust ning küpseta rooga 190 kraadi juures 10-12 minutit. Serveeri rooga koos hummusega!