Juustu ja kanaga küpsetatud tortiljasektorid

Üks imemaitsev amps filmiõhtuks või niisama maiustamiseks. See roog on inspiratsiooni saanud ahjus küpsetatud nachodest ning on lõpptulemusena maitserohke, mõnusalt juustune ja omajagu toitev!

Kogus: neljale

Valmistamisaeg: 20 minutit

250 g kanaliha
0,5 punast sibulat
0,5 paprikat
1 purk ube
1 pk Fazer Street Food klassikalist tortiljat
0,5 purki ehk 200 g pastakastet
0,25 tl cayenne pipart
100 g riivitud juustu
1 karp (200g) Gourmet Club klassikalist hummust
soola, pipart

Esmalt küpseta kanaliha pannil valmis, maitsesta soola ja pipraga (võid kasutada ka eelmisest toidukorrast järelejäänud liha). Tükelda kanaliha vajadusel väiksemateks tükkideks. Tükelda sibul ning prae pannil klaasjaks, lisa poole pealt ka paprikatükid. Nõruta ja loputa oad voolava vee all läbi.

Lõika tortiljad väiksemateks sektoriteks ning sega kokku kanaliha, pastakastme, sibula-paprikasegu, ubade, cayenne´i pipra ja poole koguse riivitud juustuga. Tõsta segu ahjuvormi, tõsta peale ülejäänud juust ning küpseta rooga 190 kraadi juures 10-12 minutit. Serveeri rooga koos hummusega!

Seda maiustust pead sa küll proovima 😍 Glögikirsid valges šokolaadis 🍒 Mõnus jõulune maius magusaisu rahuldamiseks!
Armastatum glögi joomise aeg on käes! 👏🏼 See vürtsikas kuum jook aitas vanade uskumuste kohaselt vabaneda keha haaranud külmusest. 

Meie glögi on naturaalne ning on valmistatud meie oma Setomaa vaarikatest ja mustsõstardest 💜

Gourmet Clubi glögi leiad Rimist, Stockmannist ja Gourmet Clubi esindusest Arsenali keskuses! ✨
Ehitame maja! Ehitame maja,
kena suure maja 🥳

Vaata, kuidas valmis meie uhke piparkoogist päkapiku postkontor 🫶🏼

#gingerbread #house #christmas #candy #decorate #piparkook
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.