Kimchi ja krevetiga miniburgerid

Väikesed miniburgereid on tore serveerida suvisel aiapeol!

Kogus: 3 tk

Vaja läheb:

3 Fazer kaerakuklit

Gourmet Club klassikalist hummust

küüslauguküüs

oliiviõli

6 tiigerkrevetti (sulatatud)

1 avokaado

soola

½ laimi mahla

3 kuhjaga sl kimchit

lehtkapsast

 

Koori ja haki küüslauk. Kuumuta pannil õli ja tõsta sellele hakitud küüslauk ning krevetid. Lisa krevettidele ka veidi soola, prae 4-5 minutit ja tõsta siis pann tulelt eemale.

Suru avokaado viljaliha kahvliga kreemjaks. Maitsesta natukese soola ja laimimahlaga. Rösti kuklipoolikuid grillpannil kuni need saavutavad kuldse jume. Määri neile hummust.

Tõsta nüüd kolmele hummusega määritud kuklipoolikule veidi avokaadosegu, säti peale mõned lehtkapsaribad, krevetid ja kimchi. Tõsta „kaaneks“ peale teised hummusega määritud kuklipoolikud. Serveeri kohe!

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.