HUMMUSEGA VÜRTSIKAS KÖÖGIVILJA-SEENESUPP

Kogus: 2-le

1 sibul, hakituna
1 porgant, tükeldatuna
2 kartulit, tükeldatuna
200 g šampinjone, tükeldatuna
200 g herneid
5 dl puljongit
200 g Gourmet Club India mango-karri hummust
Tšillihelbeid
Võid või õli

Kuumuta potipõhjas veidi võid või õli. Prae sibulat keskmisel kuumusel mõni minut, kuni see muutub klaasjaks. Lisa porgand ja hauta mõni minut. Ära pruunista. Lisa nüüd puljong, kartul ja šampinjonid. Keeda umbes kümme minutit, kuni kartul on pehme. Lisa supile herned ja sega sisse hummus. Lase korraks keema tõusta ja keeda paar minutit. Serveerides lisa tšillihelbeid. Soovi korral võid supile lisada kas kookospiima või siis hoopis paksemat jogurtit või hapukoort.

Naudi!

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.