Bruschetta with sun-dried tomato pesto and goat cheese

A nice mouthful that can be served as an appetizer as well as a delicious snack. Goat cheese, sun-dried tomato pesto and crispy toast make a great flavor combination that is easy to get addicted to. Add a little more fresh thyme and nothing more is needed. If you are a friend of feta cheese, you can replace goat cheese with feta cheese.

Quantity: 4

8 slices of sourdough
100 g Gourmet Club sun-dried tomato pesto
150 g of soft goat cheese
Olive oil
Garlic
Freshly ground black pepper
Fresh thyme

Heat the olive oil and toast the sourdough slices in a pan until golden and crispy. Lift the garlic from the pan and rub on the slices of bread. Cool slightly and then add sun-dried tomato pesto to each slice of bread. Spread goat cheese on top and sprinkle the thyme leaves. You can add some black pepper and sprinkle with olive oil. Serve now.

Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨
Kas sina tead, mis on sorgo? 🤔

Kui eestlaste jaoks võib see tunduda pisut võõras, siis mujal maailmas on see väga tihedalt kasutatav toiduaine 🙌🏼

Tegemist on kiudainerikka ja gluteenivaba teraviljaga, mis sobib nii salatitesse kui ka muudesse roogadesse. Eriti imeliselt maitseb sorgo koos meie Värske Pestoga 🌱