Avokaado, hummuse ja juustu täidisega röstitud quesadillad
Hästi lihtne ja samas väga maitsev suupiste, mida võid pakkuda näiteks külalistele eelroaks või siis ka lihtsalt mõnusaks näputoiduks teiste suupistete kõrvale. Nende suupiste quesadillade valmistamiseks on kasutatud suurest õhukesest lavašist lõigatud rattaid, aga soovi korral võid kasutada ka näiteks tortillasid ja suuremaid quesadillasid sarnase täidisega valmistada. Juustu osas võid kasutada erinevaid variante, siin retseptis on täidiseks soolakas fetajuust.
Kogus: 4-le
1 suur õhule lavašš
1 purgitäis Gourmet Club klassikalist hummust
2-3 küpset avokaadot
150 g fetajuustu
Värsket koriandrit
Veidi tšillipulbrit
Oliiviõli praadimiseks
Laota õhuke lavašš lauale ja lõika kas väikese kausi või ca 10 cm läbimõõduga ümmarguse vormiga välja paraja suurusega kettad. Määri igale kettale lusikatäis Gourmet Club klassikalist hummust. Sinna peale säti paar-kolm avokaadoviilu ja pudista veidi fetajuustu. Tõsta täidiseks ka mõni oks värsket koriandrit. Saputa täidisele peale näpuotsatäis tšillipulbrit ja voldi siis ketas pooleks. Korda nii kõikide ketastega.
Kuumuta pannil õli ja prae pooleks volditud täidetud lavaši kettad mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri kas soojalt või külmalt ja paku juurde meelepäraseid kastmeid. Hästi sobib näiteks adžika.