Ahjus küpsetatud lillkapsas punase pestoga
Kogus: 4-le
1 keskmise suurusega lillkapsapea, üleliigsed lehed eemaldatud
100 g Gourmet Clubi päikesekuivatatud tomati pestot
30 g võid
50 g riivsaia
50 g riivitud juustu
Oliiviõli
Soola ja pipart
Värsket punet, tüümiani või peterselli
Keeda suuremas potis soolaga maitsestatud vees lillkapsapead ca 8 minutit. Tõsta potist ja nõruta kuivemaks. Tõsta lillkapsas õliga määritud ahjupannile. Määri lillkapsale päikesekuivatatud tomati pestot ja tõsta siis lillkapsas 200 kraadini kuumutatud ahju. Rösti umbes 15 minutit. Vahepeal sega sulatatud või, riivsai ja juust. Tõsta saadud segu lillkapsale ja tõsta lillkapsas tagasi ahju ca 10-15 minutiks. Küpseta, kuni lillkapsas on kuldne ja juust sulanud. Serveerides võid peale puistata värskeid ürte punet, tüümiani või peterselli.