Ahjus krõbedaks röstitud kartulilapikud trühvlimajoneesiga

200 g Gourmet Club trühvlimajoneesi
16 väikest kartulit
Oliiviõli
Soolahelbeid
Soovi korral sinepit ja/või purustatud küüslauku

Kuumuta potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni ja tõsta siis kartulid potti. Alanda kuumust ja keeda, kuni kartulid on pehmed. Kurna kartulid ja vajuta kartulid võimalikult kohe lapikuks. Piserda siis kartuleid oliiviõliga nii, et nad oleks mõlemalt poolelt oliiviõliga kaetud ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kui soovid, võid eelnevalt oliiviõli sisse segada veel teralist sinepit või purustatud küüslauku või ka mõlemaid. Jahuta kartuleid veidi, et nad taheneksid ja tõsta siis 200-220 kraadini kuumutatud ahju. Rösti kartuleid, kuni nad on kuldpruuni kooriku saanud. Võid vahepeal kartuleid pannil ka ümber keerata, et nad ühtlasemalt küpseksid. Kokku peaks selleks kuluma 30-40 minutit. Tõsta ahjust välja, puista peale soolahelbeid ja paku juurde Gourmet Clubi trühvlimajoneesi. Serveeri kuumalt.

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.