Ahjus krõbedaks röstitud kartulilapikud trühvlimajoneesiga

200 g Gourmet Club trühvlimajoneesi
16 väikest kartulit
Oliiviõli
Soolahelbeid
Soovi korral sinepit ja/või purustatud küüslauku

Kuumuta potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni ja tõsta siis kartulid potti. Alanda kuumust ja keeda, kuni kartulid on pehmed. Kurna kartulid ja vajuta kartulid võimalikult kohe lapikuks. Piserda siis kartuleid oliiviõliga nii, et nad oleks mõlemalt poolelt oliiviõliga kaetud ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kui soovid, võid eelnevalt oliiviõli sisse segada veel teralist sinepit või purustatud küüslauku või ka mõlemaid. Jahuta kartuleid veidi, et nad taheneksid ja tõsta siis 200-220 kraadini kuumutatud ahju. Rösti kartuleid, kuni nad on kuldpruuni kooriku saanud. Võid vahepeal kartuleid pannil ka ümber keerata, et nad ühtlasemalt küpseksid. Kokku peaks selleks kuluma 30-40 minutit. Tõsta ahjust välja, puista peale soolahelbeid ja paku juurde Gourmet Clubi trühvlimajoneesi. Serveeri kuumalt.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis