Ahjus krõbedaks röstitud kartulilapikud trühvlimajoneesiga

200 g Gourmet Club trühvlimajoneesi
16 väikest kartulit
Oliiviõli
Soolahelbeid
Soovi korral sinepit ja/või purustatud küüslauku

Kuumuta potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni ja tõsta siis kartulid potti. Alanda kuumust ja keeda, kuni kartulid on pehmed. Kurna kartulid ja vajuta kartulid võimalikult kohe lapikuks. Piserda siis kartuleid oliiviõliga nii, et nad oleks mõlemalt poolelt oliiviõliga kaetud ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kui soovid, võid eelnevalt oliiviõli sisse segada veel teralist sinepit või purustatud küüslauku või ka mõlemaid. Jahuta kartuleid veidi, et nad taheneksid ja tõsta siis 200-220 kraadini kuumutatud ahju. Rösti kartuleid, kuni nad on kuldpruuni kooriku saanud. Võid vahepeal kartuleid pannil ka ümber keerata, et nad ühtlasemalt küpseksid. Kokku peaks selleks kuluma 30-40 minutit. Tõsta ahjust välja, puista peale soolahelbeid ja paku juurde Gourmet Clubi trühvlimajoneesi. Serveeri kuumalt.

Tähistame oma uuenenud keskkonnasõbralikus pakendis koogisarja ühe magusa loosimänguga 😍

Meie uuest koogisarjast leiad:
1. Rabarberi-mandlikook martsipanikreemiga
2. Rabarberi-maasika Brita kook
3. Limoncello marengikook
4. Ekleerikook pistaatsiakreemi ja vaarikatega
5. Baileys’e šokolaadi-trühvlikook
6. Mustsõstra-kohupiimakook sidrunikreemiga 
 
KOLMEL õnnelikul on võimalus võita endale Gourmet Club stiilne piknikutekk ning vabalt valitud Gourmet Club uuest koogisarjast pärinev kook 🍰 Selle imemaitsva auhinna saamiseks ei ole vaja teha muud, kui:
 
💛 Ole Gourmet Club jälgija
💛 Kommenteeri, millist kooki sooviksid võita ning märgi sõber, kelle kutsuksid endaga piknikule
💛 Lisahääle saamiseks jaga postitust storys
 
Võitjad selguvad 26.05 ning kingitused saab kätte Gourmet Club Arsenali keskuse esindusest!
Kes loosiõnnele lootma jääda ei taha, saab uusi kooke osta kõikidest hästi varustatud kauplustest üle Eesti!