Young potato salad with pesto sauce, arugula and radish

1 kg of young small potatoes or gourmet potatoes
3-4 green onion
100-150 g of Gourmet Club basil pesto
100 g of arugula
2 short cucumbers sliced
5 radish sliced
Olive oil
Lemon juice
Salt and pepper

Wash the potatoes, dry and then place on a baking sheet. Sprinkle the potatoes with plenty of olive oil and season with salt and pepper. Roast in the oven at 200-220 degrees for about 15 minutes. Between roasting, you can stir the potatoes so that they cook evenly. Then add the green onions to the pan, stir and fry the potatoes for another 20-25 minutes until the potatoes are golden and crispy. Cool for 10-15 minutes and then put into a bowl. Also add pesto, cucumber and radish to the bowl. Mix everything and season the salad with salt, pepper and lemon juice if necessary.

Hoiame ja toetame lapsi täna ja iga päev 💛 Ilusat lastekaitsepäeva!
Järgmine kord, kui võileiba teed, kasuta või ja määrdejuustu asemel hummust 🌱 Rohkem vitamiine ja mineraale 🙌🏼
Kuidas sündisid hummuse uued maitsed? 💭

Selleks, et välja selgitada, milliseid maitseid tarbijad eelistavad, viisime läbi mitmeid tarbijauuringuid. Korraldasime maitseteste, mille raames lasime inimestel välja valida nende lemmikud maitsed 😍

Valik langes nelja väga põneva maitse kasuks: oliiv, sidrun-ingver, jalapeno ja röstitud küüslauk! 💥
Kui sa saaksid elu lõpuni ainult ühte kooki süüa, siis mis kook see oleks? 🍰
👏🏼 Selle suve kuumimad hummused on kohal!💥

Veelgi tervislikuma koostisega neli uhiuut maitset! Hummused on valmistatud ilma lisatud suhkruta ja loomulikult naturaalsest oliiviõlist 🤩 

Jalapeno, Röstitud küüslauk, Oliiv, Sidrun-Ingver- midagi igale maitsele! Millist esimesena proovid? ✨