CAULIFLOWER WITH BLACK BEANS AND SALSA

Quantity: 3-4

1 kg of cauliflower

1 large onion

5 cloves of garlic

300 g of cooked or canned black or red beans

1 lime

2 handfuls of fresh coriander

2 tablespoons of oil

Salt and pepper to taste

Gourmet Club salsa

First chop, grate or process the cauliflower (also use the leaves) with a food processor until fine and smooth. Chop the onion and garlic cloves and grate the peel of one lime. Heat the oil in a larger pan with higher sides and fry the garlic and onion in it until translucent. Add the cauliflower, lime zest and juice of half a lime, salt and pepper to the pan. Fry the cauliflower for 3 minutes, stirring occasionally.

Then add beans and chopped fresh coriander to the pan. Mix well and fry for another 4 minutes. If there is a lot of liquid, turn the heat up. Serve with your favorite Gourmet Club salsa.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis