Prisked röstburgerid peekoni ja praemunaga

Sobivad ideaalselt toekaks eineks suvisele matkale kaasa võtmiseks.

Kogus: 3 tk

Vaja läheb:

Gourmet Club Päikesekuivatatud tomati ja basiiliku hummus

6 viilu Fazer Kaerarösti

100 g suitsupeekonit

6 juustuviilu

3 muna

1 avokaado

lehtkapsast

 

Prae peekon kuumal pannil krõbedaks. Tõsta peekon kõrvale ja prae nüüd ka munad mõlemalt poolt. Pane juustuviilud kuuma muna peale, et need saaks sulada ja tõsta siis pann kuumalt pliidilt eemale. Viiluta avokaado. Seejärel rösti kergelt kaeraröstiviilud ja määri neile peale hummust. Säti peale lehtkapsaribad, krõbe peekon, praemuna koos juustuga ja avokaadoviilud. Tõsta „katuseks“ peale teine hummusega määritud saiaviil ja serveeri kohe!

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.