Spagetid trühvlimajoneesi kastmes krõbeda prosciuttoga
Kogus: 2-le
200 g kvaliteetseid spagette
100-150 g Gourmet Club’i musta trühvli majoneesi
70-100 g parmesani juustu, värskelt riivituna
100 g prosciuttot
Soola ja pipart
Värsket basiilikut
Laota prosciuttoviilud kuumale pannile ja prae krõbedaks. Tõsta pannilt ja rebi väiksemateks tükkideks. Keeda spagette soolaga maitsestatud vees kuni need on al dente ehk hamba all veel pisut vastupanu osutavad. Kurna ja jäta veidi pastakeeduvett alles. Sega majonees mõne lusikatäie pastakeeduveega kreemisemaks ja lisa ka suurem osa parmesani juustu. Kalla kaste kuumadele spagettidele ja sega nii, et spagetid on kastmega kaetud. Vajadusel lisa veel pastakeeduvett, kui spagetid liiga kuivaks tõmbavad. Säti pasta taldrikutele, sinna peale tõsta pitsiline krõbe prosciutto, riivi parmesani juustu ja viimistle soola-pipra ja värske basiilikuga. Serveeri kohe.