Röstitud paprika ja fetajuustuga röstburgerid
Neid veidi eksklusiivsemaid röstpaprikaga krõbedaid röstiviile feta ja pestoga serveeri vahelduseks ka ühekihilise või kolmnurkadeks lõigatud võileivana. Täpselt see, mida reede õhtul peale pikka töönädalat võiks nautida.
Kogus: 2
Vaja läheb:
4 viilu Fazer Keefirirösti viilu
Gourmet Club päikesekuivatatud tomati hummust
1 suurem paprika
oliiviõli
100 g fetajuustu
2 sl pestot
värsket basiilikut
Pese ja lõika paprika viiludeks. Aseta paprikaviilud küpsetuspbariga kaetud ahjuolaadile üksteise kõrvale. Nirista peale veidi oliiviõli ja rösti paprikaviile ahjus 200 kraadi juures umbes 15 min kuni need on kergelt pruunikaks läinud. Tõsta siis ahjust välja.
Rösti keefirirösti viilud. Määri kahele viilule paksult hummust. Seejärel säti peale mõned basiilikulehed, röstitud paprikaviilud, murendatud fetajuust ja veidi pestot. Aseta teine röstsaiaviil „katuseks“ peale ja serveeri kohe!